آموزش زبان انگلیسی مقدماتی

فرق بین experiment و experience در زبان انگلیسی

دو کلمه experiment و experience از لحاظ دیکته و نگارش کمی شبیه یک دیگر هستند و گاها توسط فراگیران جا به جا به کار برده می شوند. در این مطلب کوتاه به بیان فرق بین experiment و experience در زبان انگلیسی می پردازیم.

کلمه experiment معنی “تست” و “آزمایش” را می دهد که کسی آن را انجام می دهد تا ببیند نتیجه چه خواهد شد و چیزی را ثابت کند و معمولا با این کلمه فعل do را به عنوان collocation می آوریم.

We did an experiment in the chemistry lesson, to see if you could get chlorine gas from salt. (not We did an experience …)

ما در کلاس شیمی آزمایشی انجام دادیم تا از نمک گاز کلورین بگیریم.

I’m experimenting with a new perfume.

عطر جدید را دارم تست می کنم.

اما کلمه experience معنی “تجربه” و “تجربه کردن” را می دهد و شما آن موقعیت و شرایط را به گونه ای زندگی کرده اید. حالت اسمی این کلمه با فعل have می آید.

I had a lot of interesting experiences during my year in Africa. (not I made a lot of interesting-experiences …)

من تجربیات بسیار جذابی در یک سال زنزگی در آفریقا داشتم.

دوره مقدماتی زبان انگلیسی

دوره مقدماتی زبان انگلیسی

کلاس آنلاین فشرده 4 ماهه، سه جلسه در هفته

بهترین و سریع ترین راه رسیدن به توانایی صحبت به انگلیسی مکالمه های روزمره، با کلاس های کاملا آنلاین و تعاملی بر اساس کتاب های Top Notch Fundamentals و Top Notch 1، با اساتید با تجربه مجموعه فرالن، با هزینه بسیار کمتر از کلاس های حضوری فقط در 40 جلسه!

  • ضبط کلاس و مشاهده مجدد جلسات
  • دارای پشتیبانی آموزشی
  • کلاس های دیسکاشن رایگان
  • ده ها مکمل ویدئویی رایگان
  • صرفه جویی در وقت و هزینه
  • ارائه مدرک پایان دوره با امکان استعلام در سایت
  • نظارت مستمر کلاس توسط سوپروایزر ها برای حفظ کیفیت کلاس
4,900,000 تومان

Have you ever experienced the feeling that you were going mad? (not Have you ever experimented the feeling …?)

آیا تا به حال احساس اینکه دارید دیوانه می شوید را داشته اید؟

نکته: اسم غیر قابل شمارش “experience” معنی علم و دانش کسب شده از انجام کاری را می دهد.

Sales person wanted – experience unnecessary.

به یک فروشنده نیاز داریم، تجربه لازم نیست.

این بود از فرق بین experiment و experience در زبان انگلیسی که امیدوارم برای شما کاربردی بوده باشد. اگر سوالی در مورد این موضوع دارید، حتما از بخش نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید. راستی برای یادگیری کامل زبان انگلیسی می توانید در کلاس های آموزش زبان انگلیسی آنلاین فرالن شرکت کنید. اطلاعات بیشتر در صفحه مربوط به این زبان در سایت قرار دارد.

زبان انگلیسی در 4 ماه! آموزش زبان انگلیسی به صورت آنلاین و فشرده، در کمترین زمان ممکن!
مصطفی بیدگلی

دارای لیسانس مترجمی زبان انگلیسی هستم و بیش از 20 سال سابقه تدریس دارم. مسلط به زبانهای انگلیسی، ایتالیایی، روسی، فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیایی، عربی، ترکی استانبولی، آلمانی و آشنا با زبان پرتغالی هستم. سابقه بیش از 12 سال مدیریت مجموعه آموزشگاه زبان های خارجه فراست نوین را نیز دارم.

نظرات و سوالات

  1. حسین

    سلام در ترجمه Sales person wanted – experience unnecessary.

    به یک فروشنده با تجربه نیازمندیم. ظاهرا باید اصلاح شود چون تجربه ضروری نیست

    1. مسعود جواهری

      مرسی که اطلاع دادید
      اصلاح شد

نظر یا سوال داری؟ همین جا بنویس